Стартувало будівництво Вінницького індустріального парку Volia Agri-Food Park Vinnytsia


Volia Agri-Food Park Vinnytsia надасть міжнародним та українським компаніям харчової промисловості готові рішення для релокації та масштабування бізнесу. Загальна вартість проєкту оцінюється у 3 млрд грн. Парк планують побудувати до кінця 2027 року. Він забезпечить робочі місця для близько 2 тисяч працівників та спеціалізуватиметься на виробництві проміжної та кінцевої продукції харчової промисловості, наданні спеціалізованих послуг, проведенні досліджень та розробок в агрохарчовій сфері. 

Інфраструктура та сервісні можливості Volia Agri-Food Park Vinnytsia забезпечать ідеальне середовище для усього ланцюжка створення цінності резидентів – від ідеї до продажу готового продукту, включаючи:

• дослідження та інновації
• розробку рецептур та створення нових продуктів
• тестування та вдосконалення продукту
• серійне виробництво
• складську та транспортну логістику
• сертифікацію продукції
• організацію продажів та розвиток експортного потенціалу

Volia Agri-Food Park Vinnytsia розбудовується на площі 35,7 гектарів з урахуванням принципів сталого розвитку, відповідно до рекомендацій UNIDO. Наразі  тривають підготовчі роботи. Згодом на території агропродовольчого парку з’явиться сучасний бізнес-центр для резидентів, логістичний центр та Light Industry Box для розміщення виробництва малих харчових підприємств. Ідеолог та інвестор першого в Україні агрохарчового парку Volia Agri-Food Park Vinnytsia – Співзасновник HD-group та GFS GROUP Борис Шестопалов. 

Стати резидентом Вінницького індустріального парку Volia Agri-food Park Vinnytsia можна відправивши запит на електронну адресу info@uparks.com або зателефонувавши на гарячу лінію за номером +38 044 247 7827.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.