Виконавчий директор UkraineInvest виступив на заході в рамках Міжнародного ярмарку будівництва та енергетики «Відбудова України: можливості для словенського бізнесу»


Виконавчий директор UkraineInvest виступив на заході в рамках Міжнародного ярмарку будівництва та енергетики «Відбудова України: можливості для словенського бізнесу» в Словенії

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач виступив з онлайн презентацією в рамках Міжнародного ярмарку будівництва та енергетики «Відбудова України: можливості для словенського бізнесу» в Словенії. 

Виступ очільника UkraineInvest був присвячений темі приватних інвестицій в Україну та привілеям, якими може скористатися іноземний бізнес завдяки державній підтримці відповідно до закону про «інвест-нянь».

Сергій Цівкач запевнив, що «Україна відкрита для співпраці, готова до інвестицій та має, що запропонувати іноземним компаніям».

Захід організувало Посольство України в Словенії за участю понад 70 словенських компаній-представників будівельної галузі та енергетики. До участі були запрошені заступник Міністра економічного розвитку Словенії, Посол України в Республіці Словенія, дипломати, представники Торговельно-промислової палати Словенії, Директор Департаменту економічної дипломатії МЗС Словенії, а також представники експортної агенції SPIRIT. 

Під час заходу була обговорена спеціальна ініціатива Recovery Plan of Ukraine та механізм отримання міжнародного фінансування для учасників відбудови української інфраструктури та економіки в цілому. Також були представлені конкретні проекти у різних регіонах України, які можуть становити інтерес для словенських інвесторів.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.