Bиконавчий директор UkraineInvest взяв участь у вебінарі «Бізнес в Україні під час війни»


Bиконавчий директор UkraineInvest взяв участь у вебінарі «Бізнес в Україні під час війни»

Українська влада та бізнес разом із міжнародними партнерами і діаспорою повинні вже зараз скоординувати зусилля для активізації економічної діяльності в Україні та її подальшої відбудови.


Цю тему виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач обговорив під час вебінару «Бізнес в Україні під час війни», організованому Canada-Ukraine Chamber of Commerce.


В онлайн-зустрічі також взяли участь надзвичайний і повноважний посол України в Канаді Юлія Ковалів, президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков та директор TechUkraine, член наглядової ради київського ІТ Кластеру Наталія Веремеєва.


За словами Сергія Цівкача, російська агресія проти України – це глобальна криза, яка має значні економічні наслідки для всього світу. Тому важливо підтримувати етап відновлення України у воєнний та післявоєнний періоди і активно залучати до цього процесу міжнародну бізнес-спільноту.


«UkraineInvest працює над програмою “Make in UA: Recovery”, яка передбачає дослідження та визначення пріоритетних механізмів залучення прямих іноземних та внутрішніх інвестицій для стабілізації і відновлення економіки України. Ми плануємо провести цілеспрямовану кампанію із залучення інвесторів у відповідні галузі економіки. Також зосереджуємось на налагодженні співпраці з іноземними компаніями, які згортають виробничу діяльність в росії та потенційно можуть перенести свої виробничі потужності в Україну», – наголосив Сергій Цівкач.


Команда UkraineInvest продовжує працювати у повноцінному режимі і надавати необхідний супровід бізнесу та інвесторам в умовах збройної агресії проти України.