UkraineInvest посилює співробітництво із міжнародними установами для підтримки економічної діяльності України


UkraineInvest посилює співробітництво із міжнародними установами для підтримки економічної діяльності України

UkraineInvest посилює співробітництво із міжнародними установами для підтримки економічної та інвестиційної діяльності України.
Сьогодні відбулась зустріч із представниками OECD за участі заступника Міністра економіки України Олександра Грибана та виконавчого директора UkraineInvest Сергія Цівкача.


Під час свого виступу, Сергій Цівкач акцентував на тому, який вплив та наслідки має російська агресія проти України на світову економіку. Враховуючи, що ця криза є глобальною, вже зараз необхідно напрацьовувати і реалізувати стратегію для підтримки економіки та інвестиційної діяльності в Україні.


Так, команда UkraineInvest наразі працює над аналітикою щодо того, в які сектори економіки потрібні будуть приватні інвестиції та механізми їх залучення до процесу відновлення України 2.0.


«Під час відбудови важливо залучати нові технології і переконатися, що Україна інтегрована в регіональні та глобальні ланцюги поставок. В Україні є можливість розміщення нових виробничих об’єктів для постачання більшої кількості товарів до інших країн і, разом із цим, створення нових робочих місць. Окрім цього, Україна може замінити росію на ринку імпорту товарів та продавати їх з інших країн», – зазначив Сергій Цівкач, додавши, що необхідним також може стати створення програми страхування інвестицій.