UkraineInvest на онлайн-заході «Україна: інвестиційний клімат 2023» організованому Німецько-Українською промислово-торговельною палатою (AHK Ukraine)


UkraineInvest на онлайн-заході «Україна: інвестиційний клімат 2023» організованому Німецько-Українською промислово-торговельною палатою (AHK Ukraine)


17 лютого відбувся круглий стіл «Україна: інвестиційний клімат 2023». Команду UkraineInvest представив виконавчий директор Сергій Цівкач. Захід був організований Німецько-Українською промислово-торговельною палатою (AHK Ukraine), метою якої є всебічно сприяти розвитку німецько-українських економічних відносин.

Круглий стіл відбувся у режимі онлайн. До заходу долучилися представники німецького бізнесу в Україні, які мали нагоду отримати відповіді на запитання щодо ризиків ведення бізнесу в Україні та можливостей їх мінімізації.

Під час свого виступу Сергій Цівкач окреслив поточну економічну ситуацію в країні та перспективи її подальшого розвитку. Також він представив поточні інвестиційні проєкти, що вже реалізуються за участі UkraineInvest.

Сергій Цівкач звернув увагу учасників круглого столу, що команда урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій всебічно співпрацює із наявними та новими інвесторами. UkraineInvest консультує і супроводжує їх на всіх етапах планування та реалізації інвестиційних проєктів.


«Інвестори можуть звертатися до урядового офісу з будь-якими питаннями задля ефективного їх вирішення та покращення ведення бізнесу в Україні» – наголосив Сергій Цівкач.

Ми вдячні команді AHK Ukraine та особисто Mr. Reiner Perau та Yulianna Velbovets за організацію й проведення круглого столу, в центрі якого тема інвестицій задля відбудови й трансформації України.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .