Знайомимо з нашою командою: Вікторія Воловенко



Вікторія Воловенко – керівник напрямку аналітики.

В UkraineInvest Вікторія:

 – використовує інноваційні техніки та підходи для дослідження потенційно перспективних інвестиційних секторів у контексті відбудови та економічного розвитку України;
– забезпечує аналіз сучасних інвестиційних трендів, враховуючи геополітичну ситуацію та глобальні виклики;
 – розробляє аналітичні презентації, спрямовані на промоцію інвестиційних можливостей України перед ключовими міжнародними партнерами. Аналітичні напрацювання нещодавно було представлено у Фінляндії, Данії, Німеччині та США; 
 – взаємодіє з головними міжнародними організаціями, зокрема UN та USAID, задля формування стратегічних партнерств та підвищення конкурентоспроможності України в контексті глобальних інвестиційних ініціатив.

Вікторія відіграла важливу роль в аналізі інвестиційної діяльності та обліку земельних ділянок та інвестиційних об’єктів у Львівській області. Має досвід у створенні інвестиційних паспортів територіальних громад та релевантних пропозицій для іноземних інвесторів, посилюючи привабливість регіону на світових ринках. 

З її аналітичним поглядом та інноваційним підходом до сучасних методів дослідження, наша команда завжди здатна адаптуватися до ринкових тенденцій, враховуючи всі виклики економічного розвитку.


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.