Ділова активність в українській економіці продовжується, а деякі конкретні сегменти залишаються особливо привабливими для потенційних інвесторів


Cеред секторів з інвестиційним фокусом  – агропереробка, логістика, будівництво, відновлювана енергетика, технології та ІТ.

Про це CEO UkraineInvest сказав у інтерв’ю Business Ukraine magazine. Сергій Цівкач відзначив пожвавлення інтересу з боку міжнародного бізнесу.

“Бізнес-спільнота добре адаптувалася до обставин, багато компаній перейшли від режиму виживання у 2022 році до більш амбітних планів на поточний рік. Такі ж тенденції спостерігаються і серед міжнародних компаній, присутніх в Україні та тих, що виходять на український ринок: кількість нових інвестицій проєктів в країні поступово зростає. Навіть в умовах воєнного часу Україна продовжує залучати інвестиції, а низка міжнародних брендів демонструють свою віру в Україну”, – сказав Сергій Цівкач.

Business Ukraine magazine вперше вийшов друком з часів повномасштабного вторгнення росії. Вдячні Пітеру Дікінсону за співпрацю та можливість знайти у свіжому випуску журналу кілька шпальт, присвячених UkraineInvest.


























 















Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.