Український розробник та виробник професійних систем безпеки Ajax Systems виходить на ринок США


Український розробник та виробник професійних систем безпеки Ajax Systems виходить на ринок США

Компанія Ajax Systems, український розробник та виробник професійних систем безпеки, почала продажі в Північній Америці через свого першого офіційного дистриб’ютора, компанію SS&Si Dealer Network, одного з лідерів серед дистриб’юторів рішень безпеки і низьковольтного обладнання в США. SS&Si надаватиме своїм клієнтам професійні системи безпеки Ajax на підставі дистриб’юторської угоди.

Компанія Ajax готувалася до цього виходу на ринок США протягом шести років. Це найбільший і найбільш конкурентний ринок систем безпеки у світі. Отримавши сертифікати Федеральної комісії зв’язку (FCC) та Міністерства промисловості Канади (IC), компанія в цей час зосереджена на розширенні своєї присутності на ринках із частотним діапазоном 915 МГц, включаючи США, Канаду, Австралію, Латинську Америку та Південно-Східну Азію. Крім того, Ajax Systems має власний логістичний хаб у Польщі та розвиває локальні команди на стратегічних ринках Іспанії, Італії, Великої Британії, Німеччини, Франції, ОАЕ, ПАР та інших країнах. Так, у травні Ajax Systems оголосив, що відкриває перший завод за кордоном – у Стамбулі, Туреччина.

Передбачається, що на новому заводі буде виготовлятися вся лінійка пристроїв Ajax, дублюючи існуюче виробництво в Україні. Ajax Systems вже почала формувати локальну виробничу команду і на першому етапі планується прийняти на роботу щонайменше 400 осіб. Завод планує випускати мінімум 150 000 пристроїв на місяць. Щодо виробничих потужностей в Україні, існуюче виробництво та розробка продуктів повністю відновлені. Компанія розширює команду спеціалістів на завод та R&D. Ці виробничі потужності і надалі залишаються в Україні. Асортимент продукції Ajax Systems складається з понад 50 бездротових і дротових пристроїв для максимальної охорони приміщень та вуличної безпеки. Компанія захищає понад 1 500 000 людей у 130 країнах світу.