Знайомимо з нашою командою: Максим Бондаренко


Максим Бондаренкокерівник напрямку залучення та супроводження інвестицій, кваліфікований корпоративний юрист із більш ніж 15-річним професійним досвідом. 

В UkraineInvest Максим керує командою, яка супроводжує 10 інвестиційних проєктів на понад 1,2 млрд доларів США та в пріоритеті має, зокрема, такі напрямки, як агропереробка та зелені технології. 

Разом з командою Максим співпрацює з глобальними компаніями та МСБ,  консультує щодо інвестування в Україну та щодо законодавства у сфері державної підтримки інвестиційних проєктів із значними інвестиціями, координує кооперацію з регіонами для спільної роботи з інвестиціями, представляє Офіс у міжнародних міжвідомчих комісіях та на міжнародних заходах тощо.

Нещодавно ними було проведено аналіз техніко-економічного обґрунтування та фінансової моделі потенційного заявника відповідно до Закону України “Про державну підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями в Україні”.

Крім того, команда супроводжує понад 100 іноземних та українських компаній, які продовжують свою діяльність в Україні в умовах повномасштабної збройної агресії рф проти України та опрацьовує сотні запитів бажаючих почати інвестувати в українську економіку після перемоги України.








Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.