Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов був спікером під час форуму “FIT for Ukraine: Інвестиційні інновації”


“Щоб заохотити інвестувати в Україну, Уряд запровадив систему державної підтримки інвестиційних проєктів із значними інвестиціями” – повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов під час форуму “FIT for Ukraine: Інвестиційні інновації”

Залучення інвестицій в економіку України та покращення бізнес-клімату є пріоритетом для Уряду та передумовою стабільного економічного зростання. Попри ризики і перестороги, які можуть виникати у інвесторів, в Україні існує чимало інвестиційно привабливих секторів: будівельні матеріали, логістика, агропереробка, гірничо-видобувний комплекс, зелені технології, електротранспорт.


Про це під час форуму “FIT for Ukraine: Інвестиційні інновації” повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов.

За його словами, щоб заохотити інвестувати в Україну, Уряд запровадив систему державної підтримки інвестиційних проєктів із значними інвестиціями.  Це створює новий для України підхід до державної підтримки інвестицій через запровадження системи податкових та митних пільг, земельних та інфраструктурних стимулів обсягом до 30% планового обсягу значних інвестицій за інвестиційним проєктом. Скористатися цими перевагами можуть як іноземні, так і українські інвестори.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.