Під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі UkraineInvest та Українсько-Швейцарська Бізнес Асоціація підписали Меморандум про співпрацю


Мета: 
– встановлення фреймворку співпраці в Швейцарії та Князівстві Ліхтенштейн; 
– покращення інвестиційного іміджу України; 
– залучення великих і середніх швейцарських компаній в Україну в таких секторах як будівництво, транспорт, водопостачання та енергетика.

Практична реалізація Меморандуму буде відбуватися  через  Swiss-Ukrainian Reconstruction Agency (SURA). 

Цьогорічна тема WEF – «Відновлення довіри». Серед ключових питань, які обговорюються на форумі – війна в Україні та необхідність залучення іноземного капіталу для відновлення української економіки.

У межах реалізації загальної стратегії залучення іноземних компаній та капіталу в Україну,  UkraineInvest та Українсько-Швейцарська Бізнес Асоціація (USBA) провели більше 10 зустрічей з швейцарськими компаніями, які працюють в Україні або розглядають таку можливість вже зараз. Внаслідок перемовин із провідними індустріальними асоціаціями Швейцарії, був схвалений план спільних заходів на 2024 рік щодо інформування їх учасників про можливості в Україні.

USBA – це об’єднання українських, швейцарських компаній та бізнес експертів, створене за підтримки Посольства України в Швейцарській Конфедерації для просування інтересів швейцарських промислових, торгових та сервісних компаній в Україні та українських компаній у Швейцарії. Має представництва в Цюриху, Лугано, Женеві та Києві.
















Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.