Повоєнне відновлення української економіки представляє перспективи для приватного сектору


На цьому СЕО UkraineInvest наголосив під час вебінару “Розкриття інвестиційного потенціалу – погляд скандинавських країн на українські можливості”, організованого East Office of Finnish Industries.

Мета вебінару – допомогти скандинавській бізнес-спільноті зорієнтуватися в інформації щодо інвестиційного потенціалу України. Спікери зосередились на наданні практичної інформації, що стане в нагоді у прийнятті рішень, розробці стратегій та активній участі у відновленні України.

“До війни українська промисловість потребувала обладнання щонайменше на 5 млрд доларів США на рік. В поєднанні зі зруйнованою інфраструктурою та українськими виробничими потужностями попит значно зріс, тому це чудова можливість для скандинавських компаній виробляти обладнання, прийти як фінансовий інвестор, чи створити лізингову компанію, яка надаватиме обладнання для промисловості”, – сказав Сергій Цівкач. 

Серед інших конкретних напрямків для співпраці він, зокрема, назвав
– виробництво будівельних матеріалів;
– відновлення малого та середнього бізнесу;
– енергоефективність;
– управління відходами. 

Виконавчий директор UkraineInvest також розповів про доступні в Україні інвестиційні стимули і механізми страхування інвестиційних ризиків, та презентував скандинавському бізнесу UkraineInvest Guide  – посібник, що містить усі необхідні відомості для інвестора, котрий розглядає Україну як напрямок інвестування. 


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.