Наталія Яресько приєднується до UkraineInvest в якості стратегічної радниці з питань фінансів та інвестицій


Наталія Яресько приєднується до UkraineInvest в якості стратегічної радниці з питань фінансів та інвестицій

Наталія Яресько призначена на посаду стратегічної радниці державного офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest. 
 
Наталія Яресько – українська експертка з міжнародних фінансів американського походження з більш ніж 30-річним досвідом трансформаційного лідерства в державному, приватному та неурядовому секторах. 

З грудня 2014 року по квітень 2016 року пані Яресько обіймала посаду Міністерки фінансів України. Під час перебування на цій посаді вона успішно керувала процесами переговорів та реалізації критично важливої програми МВФ, включаючи скорочення бюджетного дефіциту, покращення корпоративного управління державними підприємствами та комплексну реструктуризацію державного боргу. 

У березні 2017 року Наталія Яресько була призначена виконавчою директоркою Ради фінансового нагляду та управління Пуерто-Ріко, де вона очолила сталий вихід з найбільшого муніципального банкрутства в історії США, працюючи над відновленням фіскального здоров’я острова. 

Понад двадцять років працювала у сфері прямих інвестицій, будучи співзасновницею/генеральною директоркою Horizon Capital та генеральною директоркою Western NIS Enterprise Fund, що мають під управліннями фонди розміром більш ніж 600 мільйонів доларів США. 

Вона є головою правління Аспен Інституту Київ, членом Комісії з питань економічної реконструкції Центру стратегічних та міжнародних досліджень, а також позаштатною науковою співробітницею Атлантичної ради.   
 
Наталія Яресько приєдналася до команди UkraineInvest на громадських засадах.



Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .