Виконавчий директор UkraineInvest взяв участь у VI Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі Odesa 5T Investment Promotion Forum


Виконавчий директор UkraineInvest взяв участь у VI Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі Odesa 5T Investment Promotion Forum

«Для UkraineInvest важливо починати програми, які будуть задавати стимул розвитку інвестиційного ринку для всієї країни. Наразі ми працюємо над програмою «Make in UA» – це глибока аналітика, яка презентує, в яких регіонах і сферах можна відкривати виробництва в Україні, звідки залучати інвесторів, що також сприятиме розбудові системи індустріальних парків. Наше глибоке переконання, що майбутнє України – бути європейським виробничим хабом. В цьому контексті основну увагу ми звертаємо на середній бізнес. Ми бачимо, як регіони України починають працювати в режимі здорової конкуренції за інвестиції, в процесі чого народжується якість, інновації і, відповідно, результат».


Про це заявив виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач під час панельної дискусії «Індустріальні парки» на VI Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі Odesa 5T Investment Promotion Forum, який вже шостий рік поспіль є платформою для взаємодії представників влади, бізнесу, інвестиційних компаній та міжнародної спільноти.


Вже традиційно на форумі розглядаються проекти за п’ятьма основними векторами розвитку: туризм, транспорт, технології, торгівля і траст. Зокрема, під час заходу учасники обмінюються досвідом щодо залучення приватних та муніципальних інвестицій, підвищення інноваційного і технологічного потенціалу міст та розвитку інфраструктури.

Слідкуйте за новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .