“FIT for Ukraine: Інвестиційні інновації” відкривала вітальними словами Перший віце-прем’єр-міністр України — Міністр економіки України Юлія Свириденко


«Відновлення України буде найамбітнішим проєктом 21 сторіччя, що вимагає синергії зусиль і ресурсів наших західних партнерів» – зазначила Міністр, акцентувавши на чинниках, чому наша держава стане наступним інвестиційним магнітом для світу, а ділова активність в Україні означає довгострокові стабільні вигоди. 

Завдяки стратегічному розташуванню України, кваліфікованій робочій силі та ресурсам, інвестори можуть закріпитися на внутрішньому та міжнародному ринках. Свобода для сприяння економічному розвитку та діджиталізації Україна захищає економічну конкуренцію, сприяє розвитку ділового ринку для бізнесу, а також впроваджує основні напрямки дерегуляції, які сприяють гнучкості, ефективності та інноваціям. 

“Українська економіка –  вільна,  конкурентоспроможна та інвестиційно приваблива.
Вона розвивається завдяки інноваціям та надійній співпраці з міжнародними партнерами. Ринок відновлення України оцінюється в 500-900 мільярдів доларів США. Ми усвідомлюємо, що не зможемо відбудувати Україну без підтримки світової спільноти, тож активно шукаємо стратегічне партнерство, яке зможе стати каталізатором для надходження інвестицій. Для цього Уряд створює усі умови і запрошує  долучатися всіх, хто може допомогти відновлювати та розвивати Україну”, – підкреслила пані Міністр у своєму виступі.

Онлайн форум “FIT for Ukraine: Інвестиційні інновації” став четвертим у серії та  зібрав понад 700 учасників з більш ніж 50 країн.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.