Щотижневий дайджест новин про інвестиції та розвиток бізнесу в Україні від UkraineInvest


Президент України підписав Закон України №8138.
Закон спрямований на вдосконалення чинного регулювання надання державної підтримки великим інвестиційним проєктам.
https://shorturl.at/degmW

Великий бізнес Японії зацікавлений у довгостроковій співпраці з Україною.

Про це йшлося під час зустрічі Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з Міністром закордонних справ Японії Йошімасою Хаяші та представниками провідних японських компаній.

https://shorturl.at/oOV34 

Напрацювання в рамках програми Ukraine Facility стануть основою для залучення інших донорів – Міністерство економіки України.
Програма Ukraine Facility має стати не тільки фундаментом для відновлення та європейської інтеграції України, а й забезпечити внутрішню трансформацію держави, реалізацію економічних реформ та стимулювати розвиток пріоритетних секторів економіки.

https://shorturl.at/joCLX

ЄС виділить додаткові 50 млрд євро на відбудову України. Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн під час виступу перед Європарламентом з підсумками досягнень Єврокомісії за останній рік, заявила, що Європейський Союз виділить Україні додаткові 50 млрд євро для відбудови та модернізації країни після російської агресії. Ці кошти будуть надані протягом наступних 4 років.

https://shorturl.at/cfirv

Південна Корея надасть Україні 2 млрд доларів США у вигляді кредитів під низькі відсотки з 2025 року.
Південна Корея надасть Україні 2,3 млрд доларів США на післявоєнну відбудову: початкові 300 млн доларів США у 2024 році у вигляді гуманітарної допомоги, а решту – у вигляді кредитів під низькі відсотки з 2025 року.
https://shorturl.at/bKMP0








 















Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.