UkraineInvest та міжнародна консалтингова компанія Miltton домовились співпрацювати над поліпшенням інвестиційного клімату та залученням фінських інвестицій в економіку України


CEO UkraineInvest Сергій Цівкач та CCO Miltton Яркко Конттінен підписали меморандум про співробітництво.

Відтепер ми 
– інформуватимемо зацікавлені сторони щодо перспективних галузей для інвестування;
– надаватимемо практичні рекомендації щодо ведення бізнесу в Україні;
– доноситимемо інформацію про актуальні інвестиційні пропозиції до іноземних інвесторів та здійснюватимемо підбір таких пропозицій на запит.

З боку UkraineInvest окремим напрямом співпраці є супроводження реалізації інвестиційних проєктів, надання підтримки іноземним інвесторам у вирішенні проблемних питань, що можуть виникати у процесі підготовки та реалізації ними інвестиційних проєктів в Україні.

У Miltton наголосили, що продовжать організацію бізнес-поїздок для зацікавлених компаній в Україну, зокрема для зустрічі з UkraineInvest. 

“Ми радіємо перспективі розширення співпраці з провідними компаніями з країн Північної Європи завдяки партнерству з Miltton. Північноєвропейські країни та країни Балтії вже активно підтримують Україну, і ми сподіваємося поглибити співпрацю новими проєктами”, –  прокоментував Сергій Цівкач, СЕО UkraineInvest.

“Miltton є надійним партнером для понад 1000 північноєвропейських компаній. Ми знаємо, що для багатьох із них участь у процесі відновлення України є одним із пріоритетів. Частина з них вже представлена на українському ринку і прагне розширювати свої активності. Співпраця з UkraineInvest відкриває конкретні механізми, підкріплені комплексним аналізом і глибоким розумінням ситуації на місцях”, – зазначив Яркко Конттінен, CCO Miltton.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.