UkraineInvest посилює співпрацю із представниками бізнесу Італії


UkraineInvest посилює співпрацю із представниками бізнесу Італії

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач взяв участь у бізнес-форумі «Україна – Італія: відкрийте нові можливості співпраці», який організував Confindustria Ucraina разом із Торгово-промислова палата України.

Серед ключових тем зустрічі стали можливості для посилення економічного співробітництва та перспективи залучення італійських інвестицій в Україну. Представники дипломатичних і ділових кіл України та Італії обговорили кроки для активізації відносин між двома країнами, зокрема, пріоритетні напрямки співробітництва у сфері бізнесу. Також відбувся круглий стіл італійських підприємців із Віцепрем’єр-міністеркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгою Стефанішиною.


Під час виступу Сергій Цівкач наголосив, що UkraineInvest розробляє програму «Make in UA», згідно якої завдяки своєму географічному положенню, близькості до ринків ЄС, кваліфікованій робочій силі та розгалуженій транспортній інфраструктурі Україна стає виробничим хабом Європи. За його словами, державна підтримка інвестиційних проектів із значними інвестиціями, ухвалення змін до Закону «Про індустріальні парки» є важливим сигналом поліпшення бізнес-клімату України та стимулом для збільшення інвестування.

Слідкуйте за нашими новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .