Виконавчий директор UkraineInvest розповів про практичні кроки підтримки України та інвестування під час заходу «Сніданок в Парижі»


Виконавчий директор UkraineInvest розповів про практичні кроки підтримки України та інвестування під час заходу «Сніданок в Парижі»

Нещодавно Сергій Цівкач долучився онлайн до івенту «Сніданок в Парижі», який організувала французька юридична фірма BG2V. Захід був присвячений залученню інвестицій в Україну та об’єднав понад 100 представників бізнесу Франції з різних галузей.

В ході свого виступу Сергій Цівкач закцентував увагу на таких меседжах: 

Зараз важливо говорити саме про практичні кроки підтримки України та інвестування в нашу державу. Нині складно уявити хоч один сектор в Україні, який би не потребував інвестицій. Проте, існує кілька секторів, які є найбільш важливими для відновлення України, а також для регіональної та глобальної економіки, серед них: 

– переробка сільськогосподарської продукції
– логістика
– виробництво будівельних матеріалів 
– «зелені» інвестиції та декарбонізація
– виробництво транспорту. 
 
UkraineInvest є критично вагомим для інвесторів у всьому світі, бо ми підтримуємо їхні інвестиції зі стадії ідеї. 

Почати планувати інвестиції в Україну вже зараз – це потужна перевага. Більше того, планування займає всього до 1% витрат від загальної суми інвестиції та не несе жодних ризиків для інвестора.

«Україна перебуває на потужному шляху боротьби з корупцією – це дуже добрий знак. Надзвичайно важливо наскільки активно йде боротьба в нашій країні з нею. Чим сильніший сигнал буде посилати Україна, а саме це ми і робимо зараз, тим більше іноземних інвесторів ми залучимо», – наголосив Сергій Цівкач.

Дякуємо команді BG2V і Оksana Zoppini за організацію зустрічі, де було обговорено вагомі питання для відбудови та економічного розвитку України.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.