Що змінює новий закон про “інвест-нянь” та як він допоможе залучити інвестиції у відбудову України?


Система інвестиційних стимулів хоч і не єдиний, проте надзвичайно важливий елемент загальнодержавної інфраструктури залучення та підтримки інвестицій. Із прийняттям законопроєкту №8138, постійним вдосконаленням системи підтримки індустріальних парків та запуском механізмів стимулювання МСБ Україна поступово посилює своє позиції для залучення приватного сектору до післявоєнної відбудови. 

Станом на зараз UkraineInvest супроводжує 10 інвестиційних проєктів на суму 1,25 млрд доларів США у відповідності до закону про “інвест-нянь”. Більшість із тих, хто звертається до уряду за підтримкою в процесі вивчення можливостей України і порівняння з роботою в інших країнах, звертає увагу на систему “інвест-нянь” як вагому перевагу для прийняття рішення на користь України. 

Детальна інформація про оновлення системи державної підтримки інвестиційних проєктів у розмірі до 30% від інвестиції у спільній статті CEO UkraineInvest Sergiy Tsivkach та голови підкомітету з питань взаємодії держави і бізнесу та інвестицій Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Ігор Марчук.

Текст статті.

















 















Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.