Сергій Цівкач представив інвестиційні можливості України для бізнесу Швеції


Сергій Цівкач представив інвестиційні можливості України для бізнесу Швеції

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач представив інвестиційні можливості України для бізнесу Швеції під час заходу під назвою «Let’s support Ukraine Now and get back to business!».

Організатор події  – Шведська бізнес-асоціація (SBA) за підтримки посольств України та Швеції, спільно із Business Sweden, Шведською національною радою з питань торгівлі,  Swedfund, а також UkraineInvest та Офісом з розвитку підприємництва та експорту.

Сергій Цівкач презентував діяльність UkraineInvest як урядового офісу із залучення інвестицій в Україну, а також особливості національного законодавства, яке надає інвестиційні стимули для інвесторів із значними інвестиціями. Під час воєнного стану, зауважив Сергій Цівкач, UkraineInvest надавала сприяння у релокації підприємств до західних регіонів України, і деякі із релокованих підприємств уже розпочали нові інвестиційні проєкти.

«Україна має багато інвестиційних можливостей – у виробництво будівельних матеріалів, логістику, аграрне виробництво. Ви можете розпочати проєкт в Україні та експортувати продукцію по всьому світу», – зауважив Сергій Цівкач. 

Виконавчий директор UkraineInvest закликав інвесторів планувати завчасно проєкти в Україні, аби із завершенням війни мати можливість розпочати практичну діяльність. «Україна відкрита для бізнесу», – наголосив Сергій Цівкач.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .