UkraineInvest провела другий захід щодо залучення інвестицій для представників військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування


UkraineInvest провела другий захід щодо залучення інвестицій для представників військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування

UkraineInvest провела другий захід для координації діяльності з питань залучення інвестицій для представників військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування Волинської, Тернопільської, Рівненської та Хмельницької областей, зокрема, для фахівців із залучення інвестицій.

Команда UkraineInvest презентувала особливості взаємодії згаданих органів з потенційними інвесторами із значними інвестиціями, учасниками індустріальних парків. Під час заходу йшлося про ключові напрямки діяльності UkraineInvest, результати діяльності в 2022 році, інформування про наявні інвестиційні можливості та механізми підтримки, які UkraineInvest надає інвесторам.

«Захід покликаний встановити прямий робочий діалог UkraineInvest з представниками органів місцевого самоврядування», – наголосив Заступник Виконавчого директора, UkraineInvest Євгеній Шакотько.

Залучення та підтримка інвестиційних проектів в рамках підготовки до відбудови України є одним з ключових пріоритетів для профільних установ та органів державної влади. Важливим елементом такої роботи є співпраця UkraineInvest з чинними та потенційними інвесторами, ефективна координація відповідних дій з ОВА та органами місцевого самоврядування. З метою посилення цієї діяльності Установа започаткувала серію відповідних аналітично-інформаційних онлайн заходів. Перший такий захід відбувся у березні 2023 року.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .