Польські компанії можуть стати провідниками започаткування бізнесу в Україні великими європейськими корпораціями


Україна вже створила для цього відповідні передумови і UkraineInvest, як державна інвестиційна агенція, запрошує бізнес до співпраці.

На цьому стратегічний радник UkraineInvest  Костянтин Лісничий наголосив під час виступу на конференції “Відбудова України: погляд органів державної влади, можливості та виклики для бізнесу”, що відбулась у Варшаві. Увагу учасників адвокаційного заходу було зосереджено на залученні прямих іноземних інвестицій в економіку України та обговоренні реальних шляхів подолання перешкод на шляху консолідації українського та польського бізнесів навколо завдання ефективної відбудови нашої країни. 

Костянтин Лісничий поінформував міжнародних партнерів про реальні стимули, які пропонує Уряд України іноземним інвесторам відповідно до закону про державну підтримку інвестиційних проєктів із значними інвестиціями. Він зауважив, що саме Польща зі своїм стратегічним розташуванням, капіталами, експертизою, ментальним розумінням України може максимально виграти від повоєнної розбудови та входження України у великий Європейський ринок.

Захід об’єднав представників Уряду Польщі, керівників бізнес-асоціацій та понад 200 польських компаній, які вже працюють, або розглядають можливості будувати свій бізнес в Україні. 











Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.