Україна – країна можливостей, відкрита для бізнесу


На цьому СЕО UkraineInvest наголосив під час конференції Genopbygning af Ukraine у Копенгагені. 

Сергій Цівкач закликав бізнес-спільноту Данії збільшити свою присутність в Україні та взяти участь у її відбудові. Також презентував успішні інвестиційні проєкти, які вже реалізовуються міжнародними інвесторами в Україні.

Виконавчий директор UkraineInvest  представив данському бізнесу  конкретні кейси можливої співпраці у таких перспективних напрямках:

– обладнання для промисловості 
– енергоефективність  
– виробництво будівельних матеріалів 
– спільна розробка родовищ нафти і газу 

“Данські компанії можуть стати частиною відбудови України. Повоєнне відновлення української економіки представляє широкі можливості для приватного сектору. Реконструкція пропонує унікальну можливість модернізувати виробничий потенціал України та залучити іноземний капітал і сучасні технології. Це стане основою для довгострокового зростання та сприятиме інтеграції України у світову економіку”, – сказав Сергій Цівкач.

Наразі за обсягом інвестицій Данія посідає 18 місце серед 88 країн, що інвестують в Україну. 

Genopbygning af Ukraine орієнтовано на підприємства, які розглядають можливість активного внеску у відбудову України. Під час заходу низка данських компаній, що вже працює в Україні, поділилася власним досвідом та кейсами.

Українська бізнес-делегація була представлена 20 підприємствами. Серед них – Астарта-Київ, Agrofusion, Egritech та інші.  

UkraineInvest дякує Послу України в Королівстві Данія Михайлу Видойнику, Послу Королівства Данія в Україні Олє Егбергу Міккельсену, Федерації роботодавців України та Конфедерації данської промисловості за співпрацю та підтримку в залученні інвестицій.














 















Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.