Директор UkraineInvest зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні


Директор UkraineInvest зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні

Сьогодні виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні Алішером Курмановим з метою поглиблення кооперації між двома країнами у сфері інвестицій.


У зустрічі також взяли участь радник з торгово-економічних питань Посольства Республіки Узбекистан в Україні Бобур Расулов та начальник Управління залучення та супроводження інвестицій UkraineInvest Oksana Tkachuk.


Були визначені потенційні шляхи співробітництва та напрями залучення інвестицій, зокрема, у сферах легкої промисловості, сільського господарства, відновлювальної енергетики та туризму. Сторони наголосили на важливості обміну досвідом у сфері технологій та розвитку промислової кооперації між країнами.

Під час зустрічі було погоджено напрацювати аналітичне дослідження з метою презентації пріоритетних векторів для розробки інвестиційних проєктів. Подальша практична співпраця також передбачає організацію серії вебінарів для обміну досвідом у визначених секторах та бізнес-заходів для взаємного просування потенціалу країн з метою залучення інвестицій.

Слідкуйте за нашими новинами у соціальних мережах Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .