Марія Хоканссон, доктор медичних наук та виконавчий директор Swedfund, буде спікером форуму “FIT for Ukraine: Інвестиційні інновації”


Марія Хоканссон, доктор медичних наук та виконавчий директор Swedfund, буде спікером форуму “FIT for Ukraine: Інвестиційні інновації”. 


Пані Хоканссон виступить з доповіддю, в якій підкреслить важливість імпакт-інвестування в Україну, зосередившись на зусиллях Swedfund, спрямованих на втілення інвестиційних перспектив в країні.

Swedfund – це шведська фінансова установа розвитку для сталого інвестування в країни, що розвиваються. Щоб досягти мети: світ без бідності, необхідно створити більше робочих місць у приватному секторі та збільшити доступ до відновлюваної енергії. Тому інвестиції здійснюються в галузі енергетики та клімату, охорони здоров’я та для охоплення малих і середніх компаній.

Будучи державною компанією, Swedfund управляється Міністерством підприємництва та інновацій. Операції фінансуються частково за рахунок вливання капіталу, за яке відповідає Міністерство закордонних справ, і за рахунок повернення коштів із власного портфеля.

Swedfund був заснований у 1979 році і з моменту заснування здійснив понад 240 інвестицій у понад 60 країнах.

 
FIT for Ukraine ー серія галузевих аналітичних заходів для інвесторів, які зацікавлені у відбудові України. Платформа просуває інвестиційні можливості для економічної трансформації України.

Дата: 15 червня 2023

Час: 16:00-18:00

Запрошуємо всіх охочих!

Участь ー безоплатна.

Детальна інформація за посиланням:
https://ukraineinvest.gov.ua/…/fit-for-ukraine…/

Реєстраційна форма для участі:
https://forms.gle/qZTmFHjonpQu5jLE7

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.