UkraineInvest запрошує чеські компанії до активного інвестування в Україну

UkraineInvest запрошує чеські компанії до активного інвестування в Україну

Повоєнне відновлення української економіки представляє широкі можливості для бізнес-спільноти – реконструкція пропонує унікальну перспективу залучити іноземний капітал і сучасні технології. Це стане основою для довгострокового зростання та сприятиме інтеграції України у світову економіку. 

Про це начальник Управління міжнародних відносин і комунікацій UkraineInvest Назарій Волянський сказав під час Українсько-Чеського бізнес-форуму. 

“UkraineInvest допомагає у супроводженні іноземних інвесторів при розробці та реалізації  інвестиційних проєктів в Україні. Ми дбаємо, щоб відбудова України ґрунтувалася, зокрема, на залученні приватних інвестицій. Наразі UkraineInvest супроводжує 43 інвестиційних проєкти на суму понад  2,7 млрд доларів США та надає постійну підтримку українським та іноземним компаніям, що працюють в Україні. Запрошую чеські компанії до активного інвестування в Україну”, – зазначив Назарій Волянський.

Він також закликав учасників форуму звертатись в UkraineInvest за комплексною підтримкою, яка включає 

  • надійну та актуальну інформацію; 
  • консультації щодо ведення бізнесу в Україні; 
  • виокремлення оптимальних інвестиційних можливостей;
  • сприяння комунікації інвесторів із урядовими агенціями усіх рівнів;
  • допомогу у вирішенні системних проблем, з якими інвестори можуть зіткнутися.

Основна мета форуму – сприяння двосторонньому інвестиційному та торговельному співробітництву між Україною та Чеською Республікою. У складі чеської урядової делегації до Києва прибули десятки представників бізнесу й бізнес-асоціацій, щоб обговорити з українськими підприємцями можливості та формати співпраці під час B2B-переговорів. Учасники розглянули перспективи та пріоритетні напрями українсько-чеського економічного співробітництва, умови ведення бізнесу в Україні та Чехії й інші актуальні питання. 

Захід ініційовано Посольством Чеської Республіки в Україні та Торгово-промисловою палатою України, та підтримано Програмою Розвитку ООН (UNDP) в межах проєкту «Support private sector and resilience in Ukraine» за фінансової підтримки уряду Чеської Республіки.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.