UkraineInvest на конференції «Euromoney» у Відні: можливості для приватних інвесторів в Україні


UkraineInvest на конференції «Euromoney» у Відні: можливості для приватних інвесторів в Україні

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач презентував діяльність українського уряду із залучення інвестицій під час конференції «Euromoney», що відбулася у Відні.


Сергій Цівкач розповів про розвиток інвестиційних можливостей в Україні, а також про ключові інвестиційні проєкти, що вже реалізовуються за підтримки та сприяння UkraineInvest.


“Ви можете вже сьогодні починати планування інвестиційних проєктів в Україні, навіть тих, що почнуть реалізацію після війни. Відбудова України відбуватиметься швидко. Відповідно, найкращі преференції зможуть отримати ті компанії, що встигли пройти стадію планування до закінчення війни та швидко перейти до практичної реалізації проєктів. Роль держави матиме суттєву роль у створенні сприятливих умов для реалізації приватних інвестиційних проєктів. Уряд України це чітко усвідомлює та веде цілеспрямовану роботу.” — наголосив Сергій Цівкач.


Конференція «Euromoney» протягом 28 років є потужним майданчиком, що збирає представників фінансового ринку. Цьогоріч захід об’єднав понад 1200 фінансистів й інвесторів Європи та всього світу, які зацікавлені в ефективному інвестуванні приватних коштів, у тому числі — задля відбудови України.


Сесію модерував Александр Мак Уортер, CEO СітіБанк Україна — американського банку, що входить до “Великої Четвірки” найбільших банків США та має представництва у понад 100 країнах світу.


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .