UkraineInvest супроводжує новий інвестиційний проєкт Terwin на загальну суму 500+ млн доларів США


СЕО UkraineInvest Сергій Цівкач та засновник Terwin Руслан Шостак підписали меморандум про подальше супроводження Установою інвестиційного проєкту згідно Закону України “Про державну підтримку інвестиційних проєктів із значними інвестиціями”. 

Terwin запускає масштабний інвестиційний проєкт  – побудову логістичних хабів на 1 млн кв. м. в чотирьох областях України. Обсяг інвестицій становитиме понад 500 млн доларів США. Це інноваційний проєкт із відновлюваними джерелами енергії, повним циклом переробки та утилізації відходів, комплексною інфраструктурою, що має можливість подальшого розширення до 1 млрд доларів США.

«Економічний розвиток та перспективи євроінтеграції передбачають розвинену логістику в Україні. Ми розробляли цей інвестиційний проєкт, виходячи з власних потреб та потреб ринку. За даними експертів, у Київській області не вистачає 500 тис кв. м. складських приміщень та ще 500 тис кв. м. по всій Україні. Виходячи з цього, ми розпочали будівництво Логістичного хабу, який включає чотири комплекси у чотирьох областях України (Одеська, Львівська, Дніпропетровська, Київська). Вже розпочато будівництво першої черги в Одеській області. Загальний обсяг інвестицій у цей масштабний проєкт складе  близько 1 млрд доларів США. Дякуємо UkraineInvest за допомогу у міжнародній представленості нашого проєкту та сподіваємось на ефективну співпрацю», – зазначив Руслан Шостак.

Підтримка UkraineInvest, зокрема, полягатиме у

– наданні  інформаційної, консультаційної та організаційної підтримки в процесі підготовки та реалізації проєкту;
– інформуванні інвестора про особливості ведення інвестиційної діяльності та інвестиційні можливості в Україні;
– консультуванні з питань підготовки та реалізації проєкту, зокрема щодо підготовки та подання заявки та інших документів, необхідних для отримання державної підтримки, передбаченої законом про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями
сприянні ефективної взаємодії та узгодженню дій інвестора та органів державної влади шляхом підготовки відповідних звернень та запитів, а також організації необхідних зустрічей з посадовими особами;
– наданні підтримки у вирішенні проблемних питань, що можуть виникати в процесі підготовки та реалізації проєкту.

“Готовність держави закріпити умови співпраці з інвесторами як рівноправними партнерами – важливий позитивний маркер для інвестиційної спільноти. Доступ до державної підтримки відкритий для всіх. Головне – сформувати проєкт на визначений обсяг інвестицій. Вдячний Руслану Шостаку та усій команді Terwin Group  за співпрацю та розвиток економіки України”, – сказав CEO UkraineInvest Сергій Цівкач.





Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.