Український малий та середній бізнес потребує доступу до фінансування та технологій, тож UkraineInvest заохочує американські інвестиційні компанії інвестувати та створювати робочі місця в МСП в Україні


У рамках цих зусиль UkraineInvest веде переговори з низкою фінансових установ у Нью-Йорку та Вашингтоні. 

Про це CEO UkraineInvest сказав у інтерв’ю MarketWatch.

“Український уряд працює над зміцненням економіки за підтримки іноземних транснаціональних корпорацій та фінансових гігантів, таких як BlackRock. На додачу до цих зусиль, Україна націлена на американські інвестиційні компанії, намагаючись стимулювати малі та середні підприємства та створювати робочі місця. Однією з основних ролей UkraineInvest зараз є підтримка МСП в Україні шляхом пошуку партнерів для них, а також допомога міжнародним МСП у виході на український ринок. Ми повинні надати негайну підтримку українським МСП, адже саме вони є ключовими для відновлення економіки України. Необхідно оцінити різні інвестиційні механізми, включаючи змішане фінансування та імпакт-інвестування”, – сказав Сергій Цівкач.

Детальніше – читайте за посиланням

MarketWatch – це веб-сайт, що надає фінансову інформацію, ділові новини, аналітику та дані фондового ринку. Разом з The Wall Street Journal та Barron’s є дочірньою компанією Dow Jones & Company, що належить News Corp.


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.