Група “Текстиль-Контакт” інвестує 1,4 млн доларів США у розширення потужності текстильної фабрики в Чернігові


До кінця поточного року планується завершити угоду купівлі зупиненого комбінату в Польщі та перенести устаткування в Україну.

Насамперед це дасть змогу компанії збільшити втричі виробництво тканини – з сьогоднішніх 400 тис. до 1 млн погонних метрів на місяць. Крім того, виробляти тканину завширшки 220-260 см, яку не випускають зараз в Україні, але яка затребувана в США і Європі. Крім цього, на підприємстві випускатимуться відомчі тканини та тканини для спецодягу.

Вартість проєкту – 1,4 млн доларів США, ініціатива дасть змогу створити близько 80 нових робочих місць. 

“Текстиль-Контакт” – найбільша торгово-виробнича група на ринку легкої промисловості України, заснована 1995 року. Наразі представляє холдинг, що об’єднує весь спектр послуг текстильної промисловості: від сировини і ниток до готових рішень для клієнтів B2B, B2G, B2C. До складу активів групи входять 11 швейних і текстильних фабрик, 11 тис. кв. м площ складських приміщень і понад 30 тис. артикулів тканин; сім філій і три дилери в 10 містах України, представництво Textile-Contact Ukraine в Литві. Крім того, у складі активів – найбільші у Східній Європі інтернет-магазин тканин tk.ua і мережа магазинів тканин у Києві “ТК-Маркет”, а також 15 магазинів тканин, фурнітури та готового текстилю в Києві.


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.