На найвищому рівні досягнуто домовленості з BlackRock про супровід Фонду розвитку України


На найвищому рівні досягнуто домовленості з BlackRock про супровід Фонду розвитку України

На найвищому рівні досягнуто домовленості з BlackRock про супровід Фонду розвитку України.

5 травня Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із керівництвом найбільшої у світі компанії з управління активами BlackRock Предметом розмови стало створення інвестиційного фонду для відновлення економіки України із залученням публічного та приватного капіталу, повідомляє пресслужба Президента України. https://www.president.gov.ua/…/prezident-proviv…

Президент наголосив, що для прозорості й успішності реалізації проекту Україна залучає найкращі у світі фінансові та консалтингові організації: BlackRock, JP Morgan, McKinsey тощо. «Ми хочемо, щоб приходили глобальні партнери, які можуть надавати нам великі інвестиції», – зазначив Володимир Зеленський.

За підсумками зустрічі Міністерство економіки України підписало договір із BlackRock Financial Market Advisory про надання послуг із супроводу Фонду розвитку України.

Чарльз Хатамі, який курує роботу BlackRock FMA як глобальний керівник групи фінансових та стратегічних інвесторів (FSIG), заявив, що «інвестиційний виклик, що стоїть перед Україною в найближчі роки, буде величезним. І лише завдяки тісній співпраці державного та приватного капіталу ми зможемо вирішити проблему необхідного фінансування».

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .