Перспективи інвестування в Україну: Мінекономіки та холдинг J.P. Morgan підписали меморандум про взаєморозуміння


Перспективи інвестування в Україну: Мінекономіки та холдинг J.P. Morgan підписали меморандум про взаєморозуміння

9 лютого Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та представники Міністерства економіки України зустрілися з партнерами з банківського холдингу Сполучених Штатів J.P. Morgan. Головною темою зустрічі було обговорення найперспективніших напрямків інвестицій в Україну. Підсумком зустрічі Міністерства економіки та JP Morgan стало укладення Меморандуму про взаєморозуміння.


Під час зустрічі Денис Шмигаль наголосив, що Україна потребує інвестицій для післявоєнної відбудови та подальшого зростання, а уряд робить усе можливе задля створення сприятливого інвестиційного середовища.


“При Кабміні працює спеціальний офіс UkraineInvest, який прямо зараз супроводжує 8 великих проєктів на загальну суму 1,35 млрд доларів», — звернув увагу партнерів із J.P. Morgan голова уряду.

Аграрний сектор, цифрові технології, енергетика, природні ресурси та, звісно, відновлення інфраструктури — ці напрямки наразі є пріоритетними з точки зору інвестування. Саме на них Прем’єр-міністр звернув увагу представників найбільшого банківського холдингу США.

Довідка:
J.P. Morgan — найбільший за розмірами активів банківський холдинг США. Належить до “Великої Четвірки” найбільших банків США. Веде діяльність у сфері інвестицій, фінансових послуг, керування приватними капіталами та ін. У J.P. Morgan відкрито кореспондентські рахунки багатьох банків країн світу.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .