Адміністрація морських портів України та ТОВ «СП РИСОІЛ ТЕРМІНАЛ» підписали договір про взаємодію


Адміністрація морських портів України та ТОВ «СП РИСОІЛ ТЕРМІНАЛ» підписали договір про взаємодію

Адміністрація морських портів України та ТОВ «СП РИСОІЛ ТЕРМІНАЛ» (дочірня компанія Швейцарської RISOIL S.A.) підписали договір про взаємодію. Йдеться про реалізацію взаємозалежних проектів у морському порту Чорноморськ.
Зокрема, в рамках договору ТОВ «СП РИСОІЛ ТЕРМІНАЛ» планує побудувати двосторонній пірс довжиною майже 340 метрів на стику причалів 10 та 11 порту Чорноморськ. АМПУ зі свого боку здійснить днопоглиблювальні роботи на підходах до пірса за ІІІ чергою акваторії 1-го ковша Сухого лиману, із досягненням глибин 15 м. Проект передбачає залучення інвестицій у 40 млн доларів США.
Таким чином, в Україні з’явиться ще один двосторонній пірс, який здатен приймати та якісно обробляти великотоннажні судна.
Відзначимо, що команда UkraineInvest супроводжує інвестиційний проект ТОВ «СП РИСОІЛ ТЕРМІНАЛ» і зі свого боку сприяла підписанню цього договору.
Зустріч відбулася за присутності Надзвичайного та Повноважного Посла Швейцарії в Україні та Республіці Молдова Клода Вільда. Так, учасники також обговорили інвестиційні можливості для швейцарського бізнесу в Україні.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .