Андрій Здесенко приєднався до команди UkraineInvest в якості стратегічного радника з питань розвитку бізнесу в галузі FMCG на громадських засадах


Андрій Здесенко приєднався до команди офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest в якості стратегічного радника з питань розвитку бізнесу в галузі FMCG на громадських засадах

Андрій Здесенко – український підприємець, засновник та СЕО корпорації «Біосфера», власник Charisma Fashion Group, співзасновник бізнес-клубу Inspira та учасник Family Business Network.    
    
Пан Андрій є активним спікером на провідних бізнес-конференціях та форумах в Україні та за кордоном. Також, Андрій Здесенко є засновником стипендії для двох найкращих студентів Київської школи економіки.    
    
“Я вірю в Україну, її інвестиційний потенціал та успішне майбутнє! Саме тому 25 років назад у місті Дніпро я почав будувати корпорацію «Біосфера», яка за ці роки виросла у великого промислового гіганта з чотирма виробництвами в Україні та двома в Європі (Естонія та Румунія), логістичними центрами та філіалами. Україна має величезний і унікальний потенціал для інвестування. Я маю надію, що завдяки UkraineInvest та спільному діалогу між органами державної влади та бізнесом ми зможемо покращити бізнес-клімат нашої країни та повною мірою реалізувати її інвестиційний потенціал” – зазначає Андрій Здесенко.    
    
Наша команда рада вітати Андрія Здесенка серед стратегічних радників UkraineInvest! Ми впевнені, що наша співпраця принесе користь та значні результати для економічного розвитку України!

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .