До команди UkraineInvest в якості радниці зі стратегічних питань долучилася Марина Бесіньяно


До команди UkraineInvest в якості радниці зі стратегічних питань долучилася Марина Бесіньяно

До команди UkraineInvest в якості радниці зі стратегічних питань долучилася Марина Бесіньяно – юридичний радник з досвідом у сфері міжнародного інвестування та створення фондів.

На посаду радниці зі стратегічних питань до Офісу із залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest) було призначено Марину Бесіньяно.

Марина Бесіньяно є партнером міжнародної юридичної фірми Mayer Brown Law LLP та членом практики корпоративного права та цінних паперів фірми у Нью-Йорку. Вона представляє інтереси керівників інвестиційних фондів, фінансових установ, а також великих інвесторів щодо приватних інвестиційних фондів з різними класами активів та в різних юрисдикціях.

Марина має кваліфікацію в різноманітних юрисдикціях та широкий досвід у формуванні фондів у Нью-Йорку та Лондоні. Народившись і провівши дитинство в м. Дніпро, Україна, Марина добре розуміє специфіку ведення бізнесу в Східній Європі і консультує клієнтів, які базуються в цьому регіоні або прагнуть інвестувати в східноєвропейські ринки.

Окрім корпоративних клієнтів, Марина співпрацювала із багатьма приватними особами та малим бізнесом на громадських засадах. Вона брала участь в якості волонтера в NYLAG, Human Rights First, Start Small Think Big, Volunteer Lawyers for the Arts та ряді інших ініціатив.

Марина Бесіньяно доєдналася до команди UkraineInvest на громадських засадах.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .