Після перемоги Україна стане найбільшим будівельним майданчиком сторіччя, тож інвесторам варто починати проєкти вже сьогодні


Про це СЕО UkraineInvest сказав під час Архітектурно-Будівельний Business Forum «Відбудова України. Модернізація та трансформація». 

“Мета UkraineInvest – розвиток українського бізнесу для залучення в українську економіку іноземних інвесторів. Важливо, щоб інвестори бачили: підприємці тут почуваються комфортно. Повоєнне відновлення української економіки представляє широкі можливості для приватного сектору. Реконструкція пропонує унікальну можливість модернізувати виробничий потенціал України та залучити іноземний капітал і сучасні технології. Це стане основою для довгострокового зростання та сприятиме інтеграції України у світову економіку”, – підкреслив Сергій Цівкач.

СЕО UkraineInvest розповів учасникам про розробку командою Установи законодавчих пропозицій, зокрема щодо підзаконних актів і закону про «інвестнянь». Йдеться про законодавчу ініціативу, аби вдосконалити закон про держпідтримку інвестиційних проєктів, знизити інвестиційні пороги й розширити сектори економіки, у яких бізнес може скористатися державною підтримкою.

Він також зазначив, що приватні інвестиції заходять у країну тоді, коли мають максимальну впевненість у поверненні своїх капіталовкладень і закликав учасників звертатись в UkraineInvest та подавати інвестиційні проєкти на страхування в Корпорацію міжнародного фінансування США (U.S. International Development Finance Corporation, DFC). UkraineInvest вже надав DFC 11 проєктів на суму 1,1 млрд доларів США, зараз вони перебувають на розгляді Корпорації.








































































 















Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.