Офіс Польського агентства з інвестицій і торгівлі відновлює роботу у Києві


Серед найбільш перспективних напрямків для співпраці польські підприємці називають будівельну та транспортну галузі.

Про це йшлось на зустрічі з нагоди відновлення роботи у Києві Офісу Польського агентства з інвестицій і торгівлі (PAIH). Офіс сприяє виходу польського бізнесу на український ринок, зокрема залучаючи інвестиції у проєкти відновлення. Агентством створено базу даних польських компаній, які шукають можливості співпраці з українським бізнесом. У ній розміщені дані щодо понад 2,5 тисячі підприємств та організацій.

Учасники обговорили покращення інвестиційного клімату в Україні та посилення ролі Польщі в міжнародних донорських платформах, зосереджених на підтримці України.

Сергій Цівкач виступив із презентацією діяльності UkraineInvest, розповів про інвестиційні стимули, співпрацю з PAIH та польські компанії,  яким UkraineInvest надає підтримку. Серед них, зокрема, Barlinek, Cersanit, Mercator Medical, Impel Griffin, Fundusz Gornoslaski SA та інші.

У зустрічі також взяли участь міністр Ради міністрів Польщі Міхал Дворчик, урядова уповноважена з питань польсько-українського співробітництва у сфері розвитку Ядвіга Емілевич, посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький, представники Уряду України, бізнес-асоціацій та підприємці.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.