СЕО UkraineInvest для The Market Herald: “Час планувати інвестиційні проєкти в Україні вже зараз”


СЕО UkraineInvest для The Market Herald: “Час планувати інвестиційні проєкти в Україні вже зараз”

«Плануйте свої інвестиційні проєкти в Україну вже зараз» – це один з ключових меседжів, що вкотре озвучив Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest, в інтерв’ю. Цього разу для австралійського видання The Market Herald.

Чому наша команда акцентує на цьому меседжі? Адже планування інвестиційних проєктів займе від 12 до 18 місяців перш ніж можна буде перейти до їх практичної реалізації. Проте бути одними з перших, хто може реалізувати заплановане — надасть більше переваг тим, хто починає вже сьогодні.

Окрім іншого, уряд України надає близько 30% допомоги для інвестиційних проєктів від 20 млн євро. Також партнери можуть отримати звільнення від податків та митного збору.

«Наразі Україна активно співпрацює з різними міжнародними інституціями щодо страхування інвестицій, логістики тощо. Коли ми перейдемо на рівень втілення плану Маршалла для України, всі ці витрати будуть покриті. Окрім цього, робити бізнес в Україні – це ще й почесна справа. Адже ми боремося не тільки за себе, а й за демократію та весь світ. Ми не хочемо, щоби ця агресія мала місце ще будь-де у світі.» – наголосив Сергій Цівкач.

Ми маємо важливий орієнтир: економічна трансформація України. А приватні інвестиції — це те, що виведе економіку нашої країни на якісно новий рівень.

Більше дивіться в інтерв’ю

Інтерв’ю для “The Market Herald”


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .