Україна потребує економічної трансформації та інвестицій в усі сектори економіки


Про це Cергій Цівкач сказав на PAIH Forum Biznesu 2023. 
СEO UkraineInvest запросив польський бізнес активніше освоюватись в нашій державі, вивчати ринок й інвестувати, шукати партнерів на регіональному та національному рівнях.

“Етап планування інвестицій займає багато часу: вибір орендодавця, отримання дозволів, призначення команди тощо — на це може знадобитися від 12 до 18 місяців. Ваша компанія може дистанційно працювати з UkraineInvest та перейти до етапу підготовки вже сьогодні. Це дасть змогу розпочати реалізацію проєктів за сприятливих умов і отримати вигоду від участі у відновленні України одними з перших, що також принесе більше прибутку”, – зазначив Сергій Цівкач. 

Серед секторів, що наразі найцікавіші для інвесторів, він назвав виробництво будівельних матеріалів, агропереробку, логістику, декарбонізацію, машинобудування. Крім того, виконавчий директор UkraineInvest роз’яснив учасникам:

– які інвестиційні стимули діють в Україні та які галузі є пріоритетними для польських інвестицій;
– які іноземні компанії вже інвестують в Україну під час війни;
– на яку підтримку польські партнери можуть розраховувати з боку України та інших міжнародних партнерів.

Польське агентство інвестицій та торгівлі (PAIH) – це консультативна установа, яка працює у складі групи Польського фонду розвитку під керівництвом Міністерства розвитку та технологій Польщі.              

Команда UkraineInvest вдячна PAIH за багаторічну співпрацю та підтримку України.






































































 















Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.