Інвестиції в інфраструктуру: нові можливості


Інфраструктура потребує значних інвестицій, а також покращення якості послуг та наближення їх до європейських стандартів. Це створює багато можливостей для приватних інвестицій та державно-приватного партнерства. 

Завдяки надійній правовій базі, постійним реформам та стратегічному розташуванню Україна має всі шанси стати регіональним центром розвитку нерухомості та інвестицій в інфраструктуру. 

Реконструкція житлової та промислової нерухомості дає можливість інвестувати в суміжні галузі: виробництво будівельних матеріалів, меблеву промисловість, зелені технології тощо. Крім того, наша держава вже зараз потребує більше нових складських приміщень, обладнаних сучасними інноваційними рішеннями, особливо в західних регіонах країни у зв’язку з переміщенням існуючих компаній з постраждалих районів. 


Про це виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач сказав під час Саміту Центральної та Східної Європи. Саміт щороку проходить у Варшаві. Мета заходу ー об’єднати міжнародну спільноту професіоналів у сфері нерухомості та бізнесу з усієї Європи. Організатори ー The Poland Observer та Real Asset Media.

Незважаючи на складну економічну ситуацію, приватний сектор в Україні все ще залишається стійким і здатним функціонувати. Україна вже досягла значного прогресу на шляху реформ та прозорості.  

Нагадаємо, з моменту свого заснування у 2016 році, UkraineInvest перетворився на повноцінну державну установу, яка надає інвесторам “універсальну підтримку”, що складається з достовірної, актуальної інформації та консультацій щодо ведення бізнесу в Україні; визначення оптимальних інвестиційних можливостей; супроводу інвесторів у державних органах на всіх рівнях; та допомоги у вирішенні будь-яких системних питань, з якими можуть зіткнутися інвестори.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.