Увага інвесторів США є стратегічною для економіки та інвестиційного розвитку України


Увага інвесторів США є стратегічною для економіки та інвестиційного розвитку України

Увага інвесторів США є стратегічною для економіки та інвестиційного розвитку України.

На запрошення Голови Інвестиційної асоціації 20-20 Ральфа Лаймана Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач взяв участь у Щорічних зборах організації у Чикаго, США.

Порядок денний триденної зустрічі членів Асоціації зосереджений на темах і тенденціях, що впливають на інвестиційні ринки країн, що розвиваються, та розвинених\провідних країн світу.

Сергій Цівкач представив економічну ситуацію в Україні та плани відбудови і реконструкції з точки зору інвестиційних можливостей для приватного бізнесу США та інших країн світу.

У заході взяли участь топ-менеджери світових інвестиційних, венчурних компаній та компаній з керування активами; представники інвестиційних агенцій штатів Вашингтон та Вісконсін, керівники провідних американських університетів.

Модератор дискусії – заступник Голови Асоціації пані Віра Троян.

Довідково. Інвестиційна асоціація 20-20 є глобальною неприбутковою організацією світових лідерів фінансової індустрії, яка займається вивченням інвестиційного клімату на ринках, що розвиваються. Члени Асоціації сукупно представляють майже 8 трильйонів доларів США інвестиційного капіталу.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .