Новий український авіаперевізник Air Ocean Airlines виконав свій перший рейс за маршрутом Київ-Миколаїв.


Новий український авіаперевізник Air Ocean Airlines виконав свій перший рейс за маршрутом Київ-Миколаїв

Пишаємося успіхами вітчизняної авіації та залученням нових інвестицій в авіагалузь України


Новий український авіаперевізник Air Ocean Airlines виконав свій перший рейс за маршрутом Київ-Миколаїв. Це єдина в Україні авіакомпанія, що для пасажирських перевезень використовує літаки АН148/158, розроблені на державному підприємстві «Антонов».
В Air Ocean Airlines відзначили, що працюють з європейськими інвесторами та партнерами. Залучати їх до співпраці стало можливим і завдяки створенню державою сприятливого інвестиційного клімату, зокрема, злагодженій роботі Кабінету Міністрів України, UkraineInvest та Верховної Ради із бізнес-спільнотою.


За словами голови фракції «Слуга Народу» та голови наглядової ради UkraineInvest Давида Арахамії, стратегія використання вітчизняних літаків є однією з перших позитивних тенденцій у вітчизняній авіагалузі після підписання угоди «Відкрите небо» між Україною та Євросоюзом. Ці домовленості дають поштовх для активного розвитку внутрішнього туризму в Україні.
На сьогоднішній день компанія вже використовує два літаки в Україні. Загалом планується застосовувати до 10 літаків АН148/158. Авіакомпанія проводитиме повний цикл обслуговування літаків в Україні. Така локалізація стимулюватиме створення нових робочих місць та підтримуватиме вітчизняну економіку.

Cлідкуйте за новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .