UkraineInvest CEO Сергій Цівкач взяв участь у форумі, присвяченому відбудові України


UkraineInvest CEO Сергій Цівкач взяв участь у форумі, присвяченому відбудові України

«Уряд України працює над програмою відбудови нашої держави, яка за оцінками експертів станом на липень потребує близько 750 млрд доларів. Зі свого боку, команда UkraineInvest продовжує працювати над залученням приватних інвестицій в проєкти, що сприятимуть відновленню. Ми презентуємо конкретні проєкти у сфері логістики, агропереробки та інших секторах, які готові до співпраці з інвестором. Дякуємо польському уряду та бізнес-спільноті за розуміння, готовність допомогти та конкретні кроки на цьому шляху», — зазначив виконавчий директор урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest Сергій Цівкач під час доповіді на одному із найбільших польських форумів, присвячених відбудові України: «Odbudowa Ukrainy — konsultacje branżowe» («Відбудова України — консультації для промисловості»).
 
Форум відбувся 31 серпня у Варшаві й зібрав понад 700 представників польського бізнесу. Організаторами заходу виступили Міністерство розвитку та технологій Польщі та Польське агентство інвестицій та торгівлі.
 
Під час форуму представники медичної, фармацевтичної, будівельної, машинобудівної, харчово-переробної та інших галузей обговорювали, зокрема, можливості співпраці польського бізнесу з Україною та як удосконалити це співробітництво в законодавчому та правовому полі.