Основні досягнення UkraineInvest за 2021 рік


Основні досягнення UkraineInvest за 2021 рік

1) Команда UkraineInvest забезпечила залучення 750 мільйонів доларів США в економіку України. Зокрема, в 10 нових виробничих підприємств, що починають реалізацію інвестпроєктів в Україні, а також об’єкти логістики та енергетики.

2) У 2021 році запрацювала ситема “інвестиційних нянь”. Протягом року було надано понад 2500 експертних консультацій, необхідних для реалізації інвестиційних проєктів. Подано перші дві заявки до Міністерства економіки України відповідно до закону про “інвестнянь” та надається аналогічний супровід ще 25 проєктам. 

3) Розпочато програму залучення у виробничий сектор України “MAKE in UA”. Серед партнерів програми такі аналітичні організації, як Berlin Economics, Institute for Collaborative Working та World Trade Center. Метою програми є подвоєння щорічних прямих іноземних інвестицій у сектор виробництва до 2025 року.

4) UkraineInvest продовжує активну міжнародну промокампанію інвестиційних можливостей України. В 2021 році було проведено 7 конференцій під брендом “UkraineInvest Talks”, зібравши аудиторію у понад 4,5 млн в медіа та соціальних мережах. 

5) Наша установа увійшла до трійки найкращих агенцій із залучення інвестицій серед 23 країн Центральної та Східної Європи згідно з лондонським рейтингом Emerging Europe.

Cлідкуйте за новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .