Управління з правових питань та регуляторної політики

Стефан Христенко, в.о. керівника Управління з правових питань та регуляторної політики

Стефан Христенко приєднався до команди UkraineInvest у вересні 2020 року та займає позицію провідного фахівця в Управлінні з правових питань та регуляторної політики UkraineInvest. 

Стефан здійснює супровід у підготовці та реалізації інвестиційних проектів із значними інвестиціями, надає підтримку у вирішенні проблемних питань іноземних інвесторів в Україні. Стефан має досвід у господарському та міжнародному праві, міжнародному оподаткуванні та альтернативному вирішенні спорів. 

До початку роботи в UkraineInvest Стефан працював юристом в топовому юридичному бутіку у сфері вирішення спорів (відповідно до рейтингу “The Legal 500”) із акцентом на міжнародному арбітражі, господарському праві, вирішенні судових спорів.

Стефан здобув рівень бакалавра та магістра права у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, а також магістра міжнародного права в Університеті Копенгагена.

Oлеся Бойчук, Провідний експерт

Олеся Бойчук приєдналася до команди UkraineInvest у вересні 2020 року та займає позицію провідного експерта в Управлінні з правових питань та регуляторної політики UkraineInvest. 

Олеся здійснює супровід інвесторів у підготовці та реалізації інвестиційних проектів із значними інвестиціями, надає підтримку у вирішенні проблемних питань іноземних інвесторів в Україні. 

До початку роботи в UkraineInvest Олеся працювала в органах державної влади, зокрема, Верховній Раді України та Міністерстві фінансів.

Олеся має диплом магістра права Національного університету “Києво-Могилянська академія”, вивчала право ЄС за програмою обміну у Ягеллонському університеті та проходила стажування у законодавчому органі штату Іллінойс (США).

Артур Гільбурт, Юрисконсульт

Артур Гільбурт приєднався до команди UkraineInvest у лютому 2023 року та займає позицію юрисконсульта в Управлінні з правових питань та  регуляторної політики UkraineInvest. Є Уповноваженою особою з публічних закупівель UkraineInvest.

Артур здійснює супровід публічних закупівель та надає загальноправову підтримку діяльності UkraineInvest.

До початку роботи в UkraineInvest Артур працював юрисконсультом, зокрема в Державному Підприємстві «Прозорро» та АТ «Укргазвидобування».

У 2021 році Артур отримав свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

Артур у 2019 році здобув науковий ступінь кандидата юридичних наук захистивши дисертацію за спеціальністю «Конституційне право; муніципальне право», має дипломи магістра за спеціальностями «Правознавство» та «Управління фінансово-економічною безпекою» Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, підвищував кваліфікацію в KSE (Київській школі економіки).