Адміністративна служба

Роман Микитенко, Керівник адміністративної служби

Роман приєднався до ЮкрейнІнвест в 2018 році та виконував функцію системного адміністратора Адміністративної служби. В кінці 2018 року його призначили на посаду начальника Адміністративної служби. Служба здійснює адміністративне, матеріально-технічне, документальне забезпечення діяльності Установи, функцію щодо управління персоналом і кадрового менеджменту в Установі.

Раніше Роман працював у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на посаді заступника начальника Відділу інформаційних технологій. Має досвід керування командою, налаштування та підтримки інформаційно-комунікаційної системи.

Роман має диплом спеціаліста з міжнародних економічних відносин Одеського національного університету імені І.І. Мечникова та диплом магістра з державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Пeтрo Семенюк, фахівець

З 2018 р.  працює у UkraineInvest на посаді фахівця Адміністративної служби. Петро Семенюк здійснює адміністративне забезпечення діяльності UkraineInvest.

З 2012 до 2013 рр. працював у Державній податковій інспекції у Деснянському районі м. Києва на посаді головного спеціаліста відділу фінансування, бухгалтерського обліку та звітності.

З 2013 до 2017 рр. працював у Державній установі «Київський міський лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» на посаді провідного бухгалтера  відділу фінансово-економічної роботи.

З 2017 до 2018 рр. працював у Державному космічному агентстві України на посаді головного спеціаліста відділу державної власності, землевпорядкування та капітального будівництва управління з розпорядження державним майном.

У 2013 закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю «Банківська справа».

У 2015 закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю «Правознавство».

Eлінa Шаповалова, Менеджер з персоналу

Еліна долучилася до команди UkraineInvest на початку 2021 року в якості інвестиційного радника щодо інвестиційних проєктів у курортно- рекреаційній сфері, сфері туризму, мистецтва і культури; фахівця Управління залучення та супроводження інвесторів у східному регіоні Україні ( Харківська, Запорізька, Дніпропетровська області), а також виконання адміністративних та організаційних функцій, налагодження та підтримки комунікації з відповідними бізнес-асоціаціями щодо питань їхньої співпраці з ДУ «ЮКРЕЙНІНВЕСТ».

Попередній досвід Еліни охоплює роботу: віце-президентом Союзу молоді Донбасу;  економістом в ПАТ «Донецький центральний універмаг»; заступником генерального директора з маркетингу ТОВ ЗТФ «Арніка»; помічником президента Торгово-промислової палати України.

Еліна закінчила Донецький Національний університет ім. Василя Стуса  і отримала диплом магістра за спеціальністю «Міжнародна економіка». У 2018 році захистила дисертацію в Київському національному університеті ім. Вадима Гетьмана за спеціальністю «Економіка та управління підприємствами» та отримала науковий ступень кандидата економічних наук.

Iринa Павлюк, Помічник виконавчого директора

Ірина приєдналася до UkraineInvest восени 2021 року у якості фахівця Адміністративної служби, виконуючи функції адміністративного та організаційного характеру, компетентно підтримуючи комунікаційну складову.

Досвід Ірини охоплює роботу у сферах організації та комунікації, реалізації проектів розвитку політичного,  економічного та культурного життя України. Має досвід у реалізації та підтримці проекту “Промприлад.Реновація”.  Допомагала у створенні та функціонуванні павільйону “Український дім” на 29-му щорічному Економічному форумі в Республіці Польща. Була залучена до організації проведення 30-го щорічного Економічного форуму в Польщі. 

Ірина отримала диплом бакалавра  і тепер здобуває ступінь магістра за спеціальністю “Міжнародні відносини” у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника. Приймала участь у обміні студентами за програмою “Mobility direct”, Варшавський університет, Республіка Польща.

Kaрен Мкртумян, фахівець

Карен приєднався до команди Юкрейнінвест на початку 2019 році й відповідає за організацію діловодства та забезпечує роботу з питань охорони праці та протипожежної безпеки.

Раніше Карен працював в міжнародних логістичних компаніях, в органах державної влади – Міністерство промислової політики, Міністерство економічного розвитку та торгівлі. 

У 2000 році Карен закінчив Національний Технічний Університет «КПІ» та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій» за кваліфікацію менеджер – економіст. У 2011 році Карен з відзнакою закінчив Національний університет «Одеська юридична академія» та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Державна служба» та здобув кваліфікацію спеціаліст державної служби.

Бухгалтерська служба

Ніна Бондаренко, головний бухгалтер

З часу започаткування державної Установи «Офіс із залучення та підтримки інвестицій»  Ніна обіймає посаду головного бухгалтера Установи та забезпечує ведення бухгалтерського обліку фінансово-господарчої діяльності, складення бухгалтерської, фінансової, статистичної та іншої звітності Установи,  контроль за наявністю і рухом майна та використанням фінансових і матеріальних ресурсів.