Міжнародні відносини та комунікації

Ольга Козиренко, головний фахівець

Ольга приєдналася до UkraineInvest у вересні 2021 року та обіймає посаду менеджера з комунікацій Департаменту міжнародних відносин та комунікацій.

Як спеціаліст із міжнародних комунікацій вона працює зі стратегічними партнерами над промоцією інвестиційної привабливості України, підвищенням обізнаності про UkraineInvest та роль Установи у створенні та просуванні іміджу України у світі.

Протягом останніх 6 років, в якості менеджера, Ольга працювала над різними проектами, спрямованими на соціальні зміни та реформи в Україні. До початку роботи в UkraineInvest, вона працювала в Червоному Хресті України, де її останнім проектом була програма «Реагування на COVID-19» Червоного Хреста України та Данії, започаткована як масштабна гуманітарна програма допомоги населенню України, яке найбільше постраждало від наслідків пандемії COVID-19.

Ольга отримала ступінь магістра менеджменту в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого та магістра практичної психології Київського університету імені Бориса Грінченка.

Мар’яна Збанацька, головний фахівець

Мар’яна приєдналася до команди UkraineInvest на початку 2018 року і зараз обіймає посаду менеджера з комунікацій та міжнародних зв’язків. Вона відповідає за розширення співпраці із зацікавленими сторонами та просування України як сприятливого інвестиційного напряму у світі.

До приходу в UkraineInvest Мар’яна Збанацька працювала прес-секретарем Міністра охорони здоров’я України д-ра Супрун, допомагаючи інформувати громадськість про порядок денний медичної реформи в Україні та ключові питання Міністерства охорони здоров’я.

Мар’яна закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю філологія.


Наталія Рибій, фахівець

Наталя приєдналась до команди UkraineInvest у листопаді 2020р., у якості фахівця Управління з міжнародних відносин та комунікацій, працюючи над візуальним оформленням матеріалів діяльності установи.

Наталя здобула ступінь магістра у сфері управління в Вищій Школі Економіки Альмамер у Варшаві, а також успішно пройшла курси по веб- і графічному дизайну, не одноразово брала участь у художніх виставках, таких як наприклад «Фотографічне несвідоме» та «Horizontal», де отримала першу премію.