За супроводу UkraineInvest німецька компанія ArcelorMittal Construction реалізує в Україні великий інвестиційний проєкт обсягом 40 млн євро

За супроводу UkraineInvest німецька компанія ArcelorMittal Construction реалізує в Україні великий інвестиційний проєкт обсягом 40 млн євро

В.о. виконавчого директора UkraineInvest Олександр Мельниченко та генеральний директор ArcelorMittal Construction Жан-Крістоф Кеннель підписали меморандум про подальше супроводження Установою інвестиційного проєкту згідно Закону України “Про державну підтримку інвестиційних проєктів із значними інвестиціями”. 

ArcelorMittal Construction має намір інвестувати 40 млн євро в нове виробництво будівельної продукції. Заплановані інвестиції передбачають створення сучасного виробничого комплексу, призначеного для виготовлення профілів та ізольованих панелей для огороджувальних конструкцій будівель з використанням переробленої та відновлюваної сталі Xcarb® від ArcelorMittal у поєднанні з найсучаснішими ізоляційними стрижнями. Інвестиції спрямовані на підтримку зусиль з відновлення України під час і після війни і супроводжуватимуться створенням понад 100 нових робочих місць у Київській області.

“ArcelorMittal Construction прагне відігравати важливу роль у відновленні України. Завдяки цим інвестиціям ми сподіваємося не лише відбудувати споруди, а й відновити життя та громади, забезпечивши світле та стійке майбутнє для всіх”, – зазначив Жан-Крістоф Кеннель.

“Урядова установа UkraineInvest здійснюватиме супровід ArcelorMittal Construction, як інвестора із значними інвестиціями, не лише у підготовці та реалізації інвестиційного проєкту, а й при виконанні спеціального інвестиційного договору, який має бути укладений з Кабінетом Міністрів України та у разі його укладення передбачатиме низку встановлених Законом преференцій для інвестора. Ми надаватимемо інвестору підтримку у комунікації з органами влади та необхідну правову допомогу. Вдячний ArcelorMittal Construction за вибір України як надійного інвестиційного партнера”, – підкреслив Олександр Мельниченко.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.