За супроводу UkraineInvest ірландська компанія Kingspan Group реалізує в Україні великий інвестиційний проєкт обсягом понад 250 млн євро

За супроводу UkraineInvest ірландська компанія Kingspan Group реалізує в Україні великий інвестиційний проєкт обсягом понад 250 млн євро

За супроводу UkraineInvest, відповідно до Закону про держпідтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями, ірландська компанія Kingspan Group реалізує в Україні великий інвестиційний проєкт обсягом понад 250 млн євро.

Його чергова презентація, організована UkraineInvest на прохання інвестора, відбулась в Міністерстві економіки України під час робочої зустрічі за участі заступника Міністра економіки України Віталія Кіндратіва, в.о. виконавчого директора UkraineInvest Олександра Мельниченка, виконавчого директора проєкту Kingspan в Україні Майка Стенсона та менеджера проєкту Максима Дронова.

Сторони здійснили обмін думками щодо особливостей та реалізації інвестиційних планів та ключових результатів їх впровадження. На прохання представників інвестора, заступник міністра економіки поінформував учасників щодо стану прийняття Кабінетом Міністрів України підзаконних нормативно-правових актів, з останніми змінами, внесеними у Закон про “інвестнянь”.

Kingspan — один із найбільших інвесторів, що увійшли в Україну під час повномасштабного вторгнення. Компанія оголосила про свої наміри щодо будівництва в західному регіоні України виробничого кампусу будівельних технологій. Очікуваний строк реалізації – 6 років. Побудований в рамках інвестиційного проєкту виробничий кампус будівельних технологій вироблятиме передові ізоляційні вироби та рішення для централізованого опалення, що в свою чергу допоможе задовольнити швидко зростаючий попит на енергоефективні будівлі та споруди в Центральній та Східній Європі.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.